портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підприємці Донеччини тримають економічний фронт

Опубліковано 23 квітня 2024 року, 18:59 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#ВПО_Нові_ умови_Нове_ життя

З початком повномасштабного вторгнення донецькі підприємці щодня долають безліч викликів.

Одним з тих, хто не склав руки та продовжив діяльність став Костянтин Алад’єв, який релокував їдальню з Краматорська до Дніпра.

До речі їдальню «Smachnogo» в рідному місті Костянтин відкрив лише за 5 місяців до повномасштабного вторгнення рф. Заклад мав попит. Там завжди можна було смачно та недорого пообідати, випити каву чи чай з випічкою та просто відпочити після напруженого робочого дня.

Але у лютому 2022 року Костянтин змушений був закрити їдальню. Пізніше вивіз обладнання, знайшов приміщення, зробив ремонт та відкрив однойменну  їдальню у місті Дніпро.

Відтепер дивує мешканців та гостей міста смачними стравами, домашньою кухнею, духмяною випічкою, приємними цінами, привітливими працівниками та затишною атмосферою. Також організував прийом замовлень на доставку корпоративних ланчів.

Серед працівників їдальні 80% - це мешканці Краматорська, Горлівки, Костянтинівки, Бахмута, Лимана, які вже стали єдиною дружньою командою.

В планах Костянтина Алад’єва обов’язково відновити бізнес на рідній Донеччині - у Краматорську та в інших містах звісно після нашої Перемоги.

Незламність наших земляків гідна поваги та є  яскравим прикладом для наслідування.

Тримаймося разом! 

Все буде Україна!