портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Релокована підприємиця з Покровська працевлаштувала земляка

Опубліковано 30 серпня 2022 року, 15:10

З початку війни мешканці Донеччини виїжджають у більш безпечні регіони нашої країни, де перед ними гостро постає питання працевлаштування. Спеціалісти Донецької обласної служби зайнятості продовжують допомагати мешканцям регіону у вирішенні цього питання.

Сергій Середа ще до початку війни звернувся до Покровського міського центру зайнятості та отримав статус безробітного. Через деякий час він був вимушений переїхати до Дрогобича, де одразу почав шукати роботу. В той же час підприємиця з Покровська Надії Лисенко, яка є власницею салону «ОПТИК центр», релокувала свій бізнес до міста Дрогобич. Як розповіла пані Надія, їй вдалося перевезти обладнання, облаштувати приміщення, але не вдалося знайти помічника. Тому вона шукала фахівця, що володіє навичками роботи з оптикою, може не лише консультувати клієнтів, а й робити дрібний ремонт приладів, прилаштовувати їх до потреб покупців тощо.

У Сергія Середи був певний досвід у цій сфері та велике бажання працювати. Тож пропозиція кар’єрного радника працевлаштуватися до салону його дуже зацікавила. Під час співбесіди з роботодавцем були з’ясовані завдання та обов’язки, обговорені умови праці і результат не забарився. Тепер у підприємиці є кваліфікований помічник, а у Сергія - улюблена робота. Працюємо заради перемоги!

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості