портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Студенти Донеччини дізнались про секрети успішного пошуку роботи та побудови кар'єри

Опубліковано 18 квітня 2024 року, 13:23 , Донецький обласний центр зайнятості

Нещодавно розпочався другий етап профорієнтаційного проєкту «Плануй, розвивайся, знаходь!» - декада для молоді «STARTUP кар'єри».

16 та 18 квітня фахівці Донецького обласного центру зайнятості провели два профрієнтаційні заходи для студентів Донецької області. Під час вебінарів молодим людям було надано корисну інформацію та поради щодо пошуку роботи, складання резюме, підготовки до співбесіди, використання різних ресурсів для успішного старту кар’єри тощо.

До онлайн-заходів долучились майже 100 студентів Донбаської державної машинобудівної академії та Донбаської національної академії будівництва і архітектури.

Учасники навчились орієнтуватися на ринку праці, дізнались про етапи пошуку роботи та перші кроки в кар’єрі. Фахівці надали корисні поради як правильно складати резюме, яке зацікавить роботодавця, розповіли про правила ділового спілкування під час співбесіди.

Студентство – найкращий час для старту кар’єри. Якщо вам потрібна допомога чи консультація, звертайтеся до фахівців служби зайнятості. Контакти можна знайти за посиланням.

Сall-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.