портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У понад 18 тисяч осель повернув електропостачання ДТЕК Донецькі електромережі за добу

Опубліковано 18 квітня 2024 року, 14:33

За 17 квітня аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося з дозволу військових виконати ремонти пошкодженого обстрілами обладнання та відновити електропостачання 41 населеного пункту. Світло повернулося в оселі понад 18 тисяч родин прифронтової Донеччини. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення світла на Донеччині, щойно це стає можливим.

За останню добу спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили електрику у 41 населеному пункті Донеччини, знеструмленому через постійні обстріли регіону. Електропостачання знову доступне для 18 670 родин.

На Донеччині зберігається дуже важка ситуація через активні бойові дії. За інформацією Вадима Філашкіна, очільника області, за останню добу населені пункти регіону були обстріляні 17 разів.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 785 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!