портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У школі Санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто» розпочалися весняні канікули

Опубліковано 28 березня 2024 року, 21:02 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У школі Санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто», де наразі перебувають 152 учні з 17 територіальних громад області, розпочалися весняні канікули.

Протягом цього тижня відпочинок урізноманітнений походами, екскурсіями мальовничими місцями Хмельниччини.

Парк відпочинку «Перевесло», що розташований у селі Оринин недалеко від «Смарагдового міста», з мальовничим водоспадом, старовинним водяним млином та казковим ландшафтним дизайном став у молоді улюбленим місцем для прогулянок на свіжому повітрі та розваг. 

Багато вражень дітям залишила подорож до Кришталевої печери – однієї з найбільших гіпсових печер Європи, яка розташована на Тернопільщині поряд з селом Кривче. Діти дізналися про історію відкриття, геологічні характеристики печери тощо, пройшли «Кришталевим» коридором, відвідали інші зали, кожен з яких має свої особливості та тематичні скульптури тварин і героїв казок. 

Також діти мали можливість поспілкуватись зі студентами та викладачами Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. Карабиця. Вихованці центру, цьогорічні випускники, отримали цікаві пропозиції щодо вступу до коледжу та були запрошені концерт інструментальної музики.

Бажаємо хлопцям та дівчатам приємних емоцій, нових знайомств та вражень.