портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірській громаді завершуються роботи з відновлення систем водопостачання та водовідведення

Опубліковано 28 березня 2024 року, 15:01

Вадим Філашкін оглянув завершальну стадію ремонтних робіт на важливих інфраструктурних об'єктах з водопостачання та водовідведення у Святогірській громаді. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Після деокупації у громаді виникли серйозні проблеми з водою — окупанти зруйнували інфраструктуру, призначену для централізованого водопостачання та водовідведення. 

Саме тому область вживає всіх необхідних заходів, щоб якнайшвидше вирішити це питання. 

«Станом на сьогодні ремонт виконано майже в повному обсязі. Фахівці «Донецьктеплокомуненерго» проводять ревізію існуючих мереж у Святогірську,  після чого планують запустити обладнання та надавати послуги в повному обсязі.

Ворог всіма силами намагався наблизити окуповані території Донеччини до гуманітарної катастрофи, зруйнувавши важливі інфраструктурні об'єкти регіону, створюючи несприятливі умови для життя. Тепер наша задача — поверненути в зруйновані міста та села комфортні умови для проживання», - повідомив Вадим Філашкін.