портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін зустрівся з військовими - студентами вищих навчальних закладів

Опубліковано 11 квітня 2024 року, 16:50

Голова Донецької ОДА, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін провів зустріч з військовослужбовцями Збройних сил України – студентами закладів вищої освіти.

Молодь стала до лав ЗСУ ще до початку повномасштабного вторгнення. Зараз вони боронять нашу землю у найгарячіших точках. Та, попри це, продовжують навчання в університетах. Протягом зустрічі обговорили проблемні питання, зокрема труднощі, які виникають під час поєднання проходження військової служби та навчання. Також розглянули можливість реалізації спільних проєктів. Очільник області надав відповідні доручення профільним департаментам та пообіцяв сприяти у втіленні ініціатив молоді на всіх рівнях.

"Приємно, що молодь дуже вмотивована і має чудові ідеї для Донеччини. Незабаром ми разом втілимо їх у життя. Зокрема, це архів «кишенькових світлин з реаліями війни», які зроблені на телефони самих військових, а також навчання жителів області основам тактичної медицини", - зазначив Вадим Філашкін.

На пам'ять голові ОДА бійці подарували прапор України зі своїми підписами. Вадим Філашкін подякував воїнам за захист та важливі для області ідеї.