портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулось засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення при Криворізькій та Сартанській військових адміністраціях

Опубліковано 23 квітня 2024 року, 14:10 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

22 квітня проведено засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення при Криворізькій сільській військовій адміністрації та Сартанській селищній військово-цивільній адміністрації.

На засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Сартанській селищній військово-цивільній адміністрації, в якому взяли участь представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації, йшлося про стан реалізації ветеранської політики; державну підтримку створення або розширення бізнесу; оцифрування документів про трудову діяльність. Також обговорили проблемні питання щодо надання компенсації за знищені та пошкоджені об’єкти нерухомого майна мешканців громади внаслідок військової агресії російської федерації тощо. Крім того, голова Ради з питань  ВПО при Сартанській селищній військово – цивільній адміністрації прозвітував про діяльність Ради з питань ВПО та розповів про плани роботи на 2024 рік.

Учасники засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Криворізькій сільській військовій адміністрації порушили такі актуальні питання: надання соціальних послуг на території громади, виявлення людей з особливими потребами та маломобільних верств населення громади; створення Координаційної Ради з питань української національної ідентичності; надання матеріальної допомоги відповідно до цільової програми «Милосердя в дії на 2024 рік».

За результатами засідання надані відповідні доручення з порушених питань.