портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Консультаційний дайджест підтримки ВПО у хабах Донеччини

Опубліковано 28 березня 2024 року, 12:30 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарні штаби / хаби / центри Донеччини надають консультації із соціальних, юридичних питань, сприяють у працевлаштуванні ВПО, співпрацюють з підприємцями та допомагають релокованому бізнесу. 

Центри підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» організовують систематичні консультаційні заходи: відбуваються зустрічі з представниками управління Пенсійного фонду України в Донецькій області з питань пенсійного забезпечення, проводяться консультації юристів БФ «Право на захист», надається правова допомога від ГО «Десяте квітня», здійснюється навчання цифровій грамотності.

Центри «ЯМаріуполь» організовують зустрічі з нотаріусом, юристом, рекрутером, представниками Маріупольського міського центру зайнятості, забезпечують роботу адміністраторів ЦНАПу, які надають консультації з питань компенсації за зруйноване або пошкоджене майно, внесення /зміни відомостей до реєстру територіальної громади.

Осередки підтримки мешканців Бахмутської громади «З Бахмутом у серці» сприяють постійним зустрічам, які корисні для переселенців:

у м. Полтава здійснено прийом фахівцями управління соціального захисту населення, організовано зустріч з юристами БФ «Право на захист», працівниками КП «Бахмутське БТІ»;

у м. Харків відбувся прийом представником ЦНАПу, проведено зустріч зі спеціалістами Бахмутського міського центру зайнятості, надані юридичні консультації.

Дбаємо про кожного. Разом ми подолаємо будь-які труднощі.