портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення в Донецькій області

Опубліковано 29 березня 2024 року, 13:15 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У Донецькій області 27 березня проведено засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення при Сіверській та Святогірській міських військових адміністраціях.

Учасники засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Сіверській міській військовій адміністрації, серед іншого, обговорили хід проведення опалювального періоду 2023 - 2024 року на території громади; стан надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів місцевого бюджету мешканцям громади за І квартал 2024 року; взаємодію з міжнародними та національними організаціями, громадськими об’єднаннями, консультативно-дорадчими органами з питань допомоги постраждалому населенню від збройного конфлікту. Також порушили питання щодо організації роботи з питань соціального захисту дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, та недопущення повернення таких сімей на територію громади.

В ході засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Святогірській міській військовій адміністрації доповідачі розповіли про житлові пільги учасникам бойових дій; перейменування в громаді географічних об’єктів, назви яких містять символіку російської імперської політики, або присвячені особам/подіям; а також заслухали результати виконання доручень, наданих на попередніх засіданнях тощо.

За результатами засідань членами Координаційного центру підтримки цивільного населення напрацьовано основні напрями подальшої роботи та надані відповідні доручення.