портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 19 квітня 2024 року, 17:48

🔹Ворог щодня атакує Донеччину. Станом на ранок 19 квітня росіяни вбили 4 мешканців області. Всього за добу рф 18 разів обстріляла населені пункти регіону. З лінії фронту евакуйовано 121 людину.

🔸Президент України Володимир Зеленський відвідав Донецьку область. Глава держави оглянув будівництво фортифікаційних споруд. Також побував у медичній роті  десантників, де вручив нагороди.

🔹«Пакунками малюка» забезпечують пологові будинки Донеччини. Породілля або родина може конвертувати «пакунок» у гроші. Їх переведуть на поточний рахунок зі спеціальним режимом використання, відкритий в АТ КБ «ПриватБанк».

🔸Ще у майже 3 тисячах помешканнях на Донеччині знову з'явилось світло. 18 квітня спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повернули світло в 1 населений пункт.

🔹У Богородичному облаштували модульний банно-пральний комплекс. Він повністю автономний — має власну свердловину, генератор та котел для нагріву води. Люди можуть тут прийняти душ та випрати речі. Паливом забезпечує Святогірська громада.

🔸Стартувала обласна культурно-мистецька акція до Дня вишиванки: «Вишиваю волю – Вишиваю долю». Мистецька акція передбачає створення фотозон – імітацій вишитого полотна з елементами закодованих слів: ВОЛЯ, ДОЛЯ, ДОНЕЧЧИНА. Презентація відбудеться у травні на заходах, присвячених Дню вишиванки.