портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 26 квітня 2024 року, 20:07

🔹Окупанти беззупинно гатять по Донецькій області. Є загиблі та поранені. Зруйновані приватні будинки, багатоповерхівки та адмінбудівлі. Всього за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 106 людей, у тому числі 12 дітей.

https://dn.gov.ua/news/operativna-situaciya-po-doneckij-oblasti-stanom-na-ranok-26-kvitnya

🔸38-мі роковини аварії  Чорнобильській АЕС вшановує Україна. Найбільша техногенна катастрофа 20 сторіччя забрала життя тисяч людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. Цього дня до вшанування пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи присвячено низку просвітницьких і виховних заходів для учнівської молоді Донеччини.

https://dn.gov.ua/news/do-38-h-rokovin-chornobilskoyi-tragediyi

🔹41 дитина вирушила з Донеччини на Прикарпаття для реабілітації та оздоровлення. Хлопці та дівчата перебуватимуть у санаторії «Косів». Під час зміни діти побувають в горах і візьмуть участь у різноманітних розвагах та знайдуть нових друзів. Всього з початку року в рамках цього проекту оздоровилися вже близько 200 дітей.

https://dn.gov.ua/news/z-donechchini-na-prikarpattya-virushila-41-ditina-dlya-prohodzhennya-socialnoyi-reabilitaciyi-ta-ozdorovlennya

🔸У санаторно-оздоровчому центрі «Смарагдове місто», який релокований до Хмельницької області триває V навчально-оздоровча зміна. Нині там в перебуває понад 150 дітей з 16 територіальних громад Донецької області. Навчання та оздоровлення у «Смарагдовому місті» фінансується коштом Донецької ОДА.  

https://dn.gov.ua/news/navchannya-ta-dozvillya-yuni-donechchani-u-smaragdovomu-misti

🔹Про надзвичайну пожежну небезпеку попереджають синоптики. 27-29 квітня на території Донецької області очікується найвищий рівень небезпеки – 5 класу. Вогнеборці закликають бути вкрай обережним у ці дні: не спалювати сухостій та не розводити багаття у лісах.

https://dn.gov.ua/news/sinoptiki-poperedzhayut-pro-nadzvichajnu-pozhezhnu-nebezpeku