портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» чекає на відвідувачів

Опубліковано 26 квітня 2024 року, 15:59 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Сьогодні у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, для дітей та дорослих з нашої області пройдуть зустрічі, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури». 

«Культурний хаб Донеччина» став партнером соціального проєкту Президента України і Міністерства молоді та спорту України «АКТИВНІ ПАРКИ – ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ». Спільне заняття спортом дорослих та дітей – це корисна і цікава сімейна традиція, яка об’єднує людей та допомагає весело проводити дозвілля.

Також спільно з партнерами ГО «КРИМСОС» буде проведено безкоштовний майстерклас для дітей зі створення писанок. Головною метою заходу є популяризація традицій та звичаїв нашого народу щодо святкування Великодня, знайомство із символікою знаків на писанках.  Сам процес   розпису писанок дуже цікавий, розкриває цінність унікального витвору української культури. 

27 квітня відбудеться родинне свято «Food party» з показом мультфільму «Зоотрополіс». Також планується презентація благодійного проєкту «Школа Героїв» для підлітків на тему працевлаштування і створення власних проєктів. Під час заходу діти зустрінуться з фахівцями різних професій, які у форматі бесіди запитання-відповіді поділяться власним досвідом із зазначеної теми. Спілкуючись з однолітками та працюючи над проєктами, діти зможуть краще зрозуміти свої інтереси, здібності та можливості.

28 квітня заплановані для відвідувачів хабу: арт-терапевтичний сеанс для дітей та дорослих, які постраждали від бойових дій; абетка анімаційного малювання з Володимиром Ликовим; музичне заняття з Katiko, дудл-арт з Денисом Дрейманом та кінопоказ сучасного фільму «Обдарована».

Чекаємо на вас у нашому «Культурному хабі Донеччина». Реєстрація для участі у заходах на Telegram-каналі за посиланням: https://t.me/culture_space_donetchyna