портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 17 квітня 2024 року, 20:29

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 17 квітня. Всього за добу росіяни 9 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 118 осіб, у тому числі 14 дітей.

🔸Окупанти обстріляли Лиман керованими авіабомбами та FPV-дроном. Обійшлося без жертв, але є значні руйнування. Постраждалим надають допомогу.

🔹На Донеччину прибула нова техніка для громад. 20 екскаваторів-навантажувачів використовуватимуть для ліквідації наслідків ворожих атак та розбору завалів. Перші одиниці спецтехніки доправили до  чотирьох громад області.

🔸Керівництво громад Донеччини ознайомилось з реалізацією програми з доступного житла для переміщених осіб. Основним питанням стало, залучення до цього процесу міжнародних донорів та  зниження  відсотка першого внеску за програмою "Є-оселя".

🔹Мобільний центр зайнятості розширює можливості для жителів Білозерської громади. Фахівці надавали консультації у пошуку  роботи та  професійного навчання. Підприємців ознайомили з  умовами отримання мікрогранту за програмою «Власна справа». 

🔸Конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» стартував в Україні.  Роботи можуть бути виконані олівцем, фломастерами, фарбою або навіть комп’ютерною графікою. Кожен учасник  подає не більше 3 авторських робіт.