портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло 50 сім'ям прифронтового села Чермалик

Опубліковано 04 березня 2020 року, 17:50

Донецька область, 4 березня 2020

ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло в 50 будинків села Чермалик Волноваського району. В кінці лютого енергетики відновили роботу пошкодженої шквальним вітром магістральної лінії, яка забезпечує електроенергією прифронтовій Чермалик. Однак, частина будинків через локальні пошкодження лінії 0,4 кВ, розташованої на території самого села, залишалася знеструмленой.

Ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі почали ремонт лінії 0,4 кВ відразу після узгодження з СЦКК (Спільний центр контролю і координації з питань припинення вогню). Бригада ДТЕК Донецькі електромережі усунула обриви дротів і замінила дві аварійні опори на нові залізобетонні. Тепер у всіх жителів села Чермалик стабільна подача електроенергії.

З початку бойових дій на Донбасі ДТЕК Донецькі електромережі понад 16 тис разів відновив електропостачання на підстанціях і лініях електропередач. З них 13 тисяч - це ремонти трансформаторних підстанцій 6-10 кВ, 1675 - роботи по заміні пошкоджених ділянок високовольтних ліній електропередач, 1507 - ліквідація знеструмлення підстанцій 35-110 кВ.