портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: заступник голови Донецької ОДА відвідала школи Бахмуту

Опубліковано 09 вересня 2021 року, 16:15

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна з робочою поїздкою відвідала школи міста Бахмут, в яких триває реалізація проєктів за президентською програмою «Велике будівництво» у 2021 році.

Вона оглянула  стан виконання будівельних робіт за проєктами з реконструкції Бахмутського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня № 11 – багатопрофільний ліцей»; Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 та Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 ім. Дмитра Чернявського.

Фінансування реконструкції означених шкіл відбувається за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

До кінця поточного року за рахунок обласного бюджету на умовах співфінансування з міського бюджету планується придбання меблів для навчальних кабінетів, актової зали та їдальні, оснащення медичного кабінету, а також придбання обладнання та засобів навчання за програмою «Спроможна школа для кращих результатів».

Завершення реалізації зазначених комплексних проєктів забезпечить створення комфортних сучасних умов для навчання та всебічного розвитку понад 3 000 учнів.

Також заступник голови облдержадміністрації відвідала Бахмутську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів, в якій за рахунок коштів обласного та міського бюджетів розпочато реалізацію комплексного проєкту з реконструкції, що планується реалізовувати за програмою Президента України «Велике будівництво» у 2022 році. Загальна вартість проєкту - 94,9 млн грн, проєкт розраховано на 2 роки.

Проєктом передбачено заміна та утеплення покрівлі, термомодернізація фасаду будівлі, заміна віконних та дверних блоків, оздоблення внутрішніх приміщень будівлі закладу, благоустрій прилеглої території.

Реалізація проєкту дозволить створити новий освітній простір для 780 учнів м. Бахмут.