портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Посол Італії ознайомився з гуманітарною ситуацією у регіоні

Опубліковано 15 березня 2017 року, 10:18

Під час візиту на Донеччину делегації Посольства Італійської Республіки в Україні Надзвичайний і Повноважний Посол Італії Давіде Ла Чечіліа заявив про подальші наміри підтримки регіонів, які постраждали внаслідок збройної агресії Росії.

Давіде Ла Чечіліа заявив, що для Італії дуже важливе значення мають давні дружні стосунки з Україною, а тому інтереси нашої держави будуть підтримуватись на міжнародному рівні під час зустрічей країн «великої сімки» та на інших конференціях.

«Для нас критичне значення має гуманітарний стан у громадах, які постраждали внаслідок військового конфлікту. Ми плануємо продовжувати надання продуктових наборів для жителів області та разом із ПР ООН відновлення пошкоджених інфраструктурних об’єктів», - заявив Давіде Ла Чечіліа.

Очільник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський зауважив, що наразі одним із найважливіших питань є кадрове забезпечення майбутніх територіальних громад висококваліфікованими керівниками. Тому голова Донецької ОДА запропонував італійцям «курувати» одну з великих громад – надавати керівництву громади консультації з місцевого самоврядування. За словами Павла Жебрівського, лише ефективне місцеве врядування може значно підвищити якість життя людей.  

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації