портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА відбулось засідання регіональної комісії

Опубліковано 04 березня 2020 року, 16:09 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Під головуванням першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Мороза у Донецькій ОДА пройшло засідання регіональної комісії з проведення оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Участь у роботі комісії взяли представники структурних підрозділів Донецької ОДА, органів місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства.

На засіданні комісії заслухано інформацію по інвестиційним проєктам, що плануються до реалізації у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, по яким були висловлені зауваження Комісією для оцінки та відбору інвестиційних проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку при Мінрегіоні України.

Крім того, продовжено термін проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, до 24 березня 2020 року.