портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У рамках реалізації проєкту «Гідна країна для гідних людей» відбувся моніторинг роботи молодіжних центрів Бахмутського району та Бахмутської ОТГ

Опубліковано 04 березня 2020 року, 16:06 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

У межах реалізації проєкту «Гідна країна для гідних людей» спеціалісти управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання спільно з представниками Бахмутського району, Бахмутською ОТГ та Донецького обласного дитячо-молодіжного центру здійснили моніторинг роботи молодіжних центрів Бахмутського району та Бахмутської ОТГ. Промоніторили роботу працюючих молодіжних центрів у м. Світлодарськ та смт Миронівський Бахмутського району, що знаходяться на лінії зіткнення та у м. Бахмут.

Були оглянуті майбутні молодіжні центри, у яких ведуться ремонтні роботи у смт Калинівка, Бахмутського району та с. Зайцеве Бахмутської ОТГ. Зайцевський молодіжний центр «Молодь UA» майже готовий до відкриття.

Приємно вразила робота молодіжного центру «Вітер змін» смт Миронівський, де працюють Тетяна Раєнко та Вікторія Березняк.