портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги представників бізнесу! XI Міжнародний форум «Дні польського бізнесу в Україні»

Опубліковано 04 жовтня 2019 року, 10:28 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Облдержадміністрація інформує, що 14 листопада 2019 року у Києві (Готель Україна, вул. Інститутська, 4) відбудеться XI Міжнародний форум «Дні польського бізнесу в Україні». Проведення щорічного міжнародного бізнес-форуму в Україні та Польщі започатковано в 2014 році з метою створення майданчику для обміну ідеями, налагодження співпраці та сприяння зростанню притоку прямих іноземних інвестицій в українську економіку. Так, у  листопаді 2014-2018 роках відбулись I, III, V, VII та IX міжнародні форуми «Дні польського бізнесу в Україні», а у травні 2015-2018 роках були проведені II, IV, VI та VIII та X форуми «Дні українського бізнесу в Польщі».

Форум традиційно пройде під патронатом Посольства Республіці Польща в Україні та Міністерства інвестицій та розвитку Республіки Польща.

Організаторами заходу виступають Асоціація українського бізнесу в Польщі та Юридична група EUCON. Співорганізатори – Польське Агентство Інвестицій та Торгівлі та Конфедерація Роботодавців Lewiatan.

На вас очікують виступи спікерів з України та Польщі, нові знайомства, networking, B2B зустрічі.

У межах форуму учасники обговорять динаміку розвитку польсько-українського торговельно-економічного співробітництва, перспективи реалізації спільних проектів у сфері відновлюваної енергетики та енергозбереження, тенденції розвитку польсько-української співпраці в сфері будівництва і нерухомості, останні новинки в сфері будівельних матеріалів. Окрема сесія форуму буде присвячена фінансовим інструментам та IT-рішенням для бізнесу.

Більш детальна інформація та умови участі: https://eucon.ua/14-ly-stopada-vidbudet-sya-xi-mizhnarodny-j-forum-dni-pol-s-kogo-biznesu-v-ukrayini/