портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Троє мешканців Донецької області отримали Премію Кабінету міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України

Опубліковано 31 липня 2020 року, 15:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Троє мешканців  Донецької області - серед нагороджених Премією Кабінету міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

За впровадження творчих та новітніх ідей у створенні та веденні бізнесу, створення нових робочих місць, освіту та працевлаштування соціально  уразливих категорій населення, у тому числі осіб з особливими потребами, внутрішньо переміщених осіб нагороду отримала Ніколаєнко Дар’я Олегівна, виконувач обов’язків заступника голови громадської організації «Платформа ініціатив «Теплиця».

За культурно-мистецьку та наукову діяльність, збереження і популяризацію історичної та культурної спадщини нагороду отримав Гольцев Борис Вікторович, директор комунального закладу «Вугледарський міський молодіжний центр «МІКС».

За правозахисну та політичну діяльність, боротьбу з корупцією, розвиток місцевого самоврядування та місцевої самоорганізації населення, вирішення питань житлово-комунального господарства  нагороджена Тіщенко Валерія Сергіївна, головний спеціаліст відділу “Костянтинівське бюро правової допомоги” Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Премія за особливі досягнення молоді у розбудові України присуджується молодим людям віком до 35 років, особливі досягнення яких сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні.