портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Медичні мобільні бригади з Донеччини проходять навчання з імунізації від COVID-19

Опубліковано 22 лютого 2021 року, 17:19

Медичні мобільні бригади з Донецької області проходять практичні навчання з імунізації від COVID-19.  Про це  заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Педенко  повідомив під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області 22 лютого. 

 «Донеччина готова до вакцинальної кампанії.  Проходять навчання щеплювальні мобільні бригади. Наприкінці тижня буде направлено до Києва групу з майбутніх тренерів з Донеччини, які потім будуть навчати інші мобільні бригади, інших фахівців з вакцинації безпосередньо у Донецькій області»,  -  сказав Олександр Педенко.

Нагадаємо, що на першому етапі  буде проводитися щеплення усіх працівників мобільних бригад з вакцинації,  усі  медичні працівники та персонал, які працюють у закладах охорони здоров’я,  де надають стаціонарну допомогу хворим на COVID-19,всі працівники лабораторій,  які проводять лабораторні дослідження на COVID-19, всі працівники екстреної медичної допомоги, включаючи водіїв,  люди в інтернатних закладах, будинках для людей похилого віку  та працівники таких закладів.

Інші новини за темою