портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині визначено переможців конкурсного відбору на посади керівників обласних спортивних шкіл з боксу та кікбоксингу

Опубліковано 22 травня 2020 року, 16:07 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

22 травня в Краматорську за участю заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулися засідання комісій з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад директорів Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу та Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксингу.

Члени комісій розглянули надіслані від кандидатів пакети документів на відповідність встановленим вимогам. Так, до участі в конкурсному відборі на посаду директора ДО СДЮСШОР з боксу було допущено двох осіб: Віктора Поліщука та Олександра Швайка, а на посаду директора Обласної ДЮСШ з кікбоксингу єдиним претендентом виявився Олександр Гончаров.

Присутні заслухали конкурсні пропозиції від кандидатів, поцікавившись їх перспективними планами з розвитку боксу та кікбоксингу WAKO на дитячо-юнацькому рівні – як у місті Покровськ, де знаходяться офіси спортивних шкіл, так і загалом на території Донецької області.

За підсумками обговорення члени комісій проголосували за визнання Швайка Олександра Андрійовича переможцем конкурсного відбору на зайняття посади директора комунального позашкільного навчального закладу «Донецька обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з боксу», а Гончарова Олександра Сергійовича визнали переможцем конкурсного відбору на зайняття посади директора «Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксингу».