портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний захід до Дня усиновлення: подорож до міста Києва

Опубліковано 03 жовтня 2019 року, 15:39 , Служба у справах дітей облдержадміністрації

Відповідно до Указу Президента України від 27.11.2008 № 1088/2008 щорічно 30 вересня відзначається День усиновлення. Невипадково цей день співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. В цьому році ми вже вкотре вшановуємо цей особливий день безмежної любові до дитини.

Усиновлення - це пріоритет та захист для дитини, яка втратила своїх батьків.

Кодного року, в рамках проведення заходів до Дня усиновлення, службою у справах дітей Донецької облдержадміністрації організовуються святкові заходи. В цьому році усиновлені діти, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, у супроводі усиновлювачів, батьків-вихователів, прийомних батьків, опікунів, піклувальників мали змогу здійснити подорож до столиці нашої Батьківщини - міста Києва.

Учасники екскурсії відвідали всі історичні райони міста, познайомилися з його головними визначними пам’ятками, сфотографувалися в найкрасивіших оглядових майданчиках над Дніпром!

Наприкінці екскурсії діти відвідали дитячий парк професій «Кідландія». Діти мали змогу отримати максимально повне уявлення про професії, випробувати себе з різних сторін. Кожна дитина могла побути в ролі поліцейського, лікаря, будівельника, банкіра, поштаря, пілота, кондитера, пожежника та за свою працю отримати гроші і самостійно їх витрачати.

У дітей та їх законних представників залишились приємні враження та теплі спогади від екскурсії.

Родини усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів висловлюють подяку Донецькій облдержадміністрації за організацію поїздки до м. Києва.