портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олександр Куць та Голова ДСНС України підписали Меморандум про співпрацю

Опубліковано 17 грудня 2018 року, 10:30 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську відбулася зустріч голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця з головою ДСНС України Миколою Чечоткіним, в ході якої був підписаний Меморандум про співпрацю. Цим Меморандумом обумовлено співпрацю щодо здійснення соціально-економічних перетворень у Донецькій області, підвищення громадянських цінностей, розбудови ефективної системи цивільного захисту у регіоні. Інтересам кожної зі сторін відповідає спільна і узгоджена реалізація заходів з розбудови цивільного захисту в ОТГ Донецької області, що передбачає залучення зацікавлених сторін та громадянського суспільства до процесу реформ.

«Наші колеги з ДСНС з перших днів російської агресії допомагали цивільному населенню та військовим. На теперішній час ДСНС допомагає нам відновлювати пошкоджене житло в Авдіївці. Наразі ми рухаємося до створення Центрів безпеки у ОТГ, у яких Державна служба з надзвичайних ситуацій приймає активну участь. Важливу підтримувати один одного, особливо в регіоні, де триває війна», - наголосив Олександр Куць.

Як підкреслив голова ДСНС України Микола Чечоткін, також буде проведено аналіз природно-техногенних загроз, з урахуванням яких буде запроваджено комплекс заходів цивільного захисту, зокрема щодо створення системи оповіщення, укриття населення у захисних спорудах та евакуації при надзвичайних ситуаціях, а також організації інших видів захисту.