портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко відвідав об’єкти Маріуполя, що ремонтуються за рахунок обласного бюджету

Опубліковано 29 вересня 2019 року, 14:46 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко під час робочої поїздки до Маріуполя оглянув кілька об'єктів, які ремонтуються коштом обласного бюджету - корпус дитячої хірургії КЗ "Маріупольське територіальне медичне об'єднання здоров'я матері і дитини", обласну лікарню інтенсивного лікування, а також вже відновлену школу номер 66.

«Роботи у лікарнях тривають інтенсивно і вже невдовзі будуть завершені.

Дитячу хірургію ремонтуємо капітально - від старої будівлі лишили лише стіни, та й ті довелося зміцнювати. Щойно завершиться ремонт, відділення буде обладнане новим медичним устаткуванням, частину необхідного, до речі, вже придбали»,  - наголосив Павло Кириленко.

Така ж ситуація і в обласній лікарні: будівля вже повністю утеплена, завершують внутрішні ремонтні роботи, частина придбаного обладнання вже застосовується, оскільки навіть попри ремонт, лікарня ні на день не припиняла своєї роботи.

«Порадувала 66-та школа. І не лише зовнішнім виглядом, а перш за все результатами - 6 місце по області у рейтингу за рівнем успішності ЗНО. Хоча, переконаний, що школа має потенціал для покращення і цього результату», - підкреслив очільник області.