портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Президент підписав закон щодо підтримки проекту з постачання питної води у Маріуполь

Опубліковано 16 травня 2019 року, 15:48 , Головний сайт Президента України

Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про ратифікацію Рамкового договору між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки проекту з постачання питної води у м. Маріуполі».

«Підписав закон щодо підтримки проекту з постачання питної води у Маріуполь. Відповідний договір між Урядами України та Франції ратифікував український Парламент. За договором будуть виділені близько 64 млн євро на фінансування цього проекту», - зазначив Глава держави на своїй сторінці у Facebook.

«Знаю, що відсутність якісної питної води була багаторічною проблемою міста. Давно працювали з мером Маріуполя Вадимом Бойченком над вирішенням питання забезпечення водопостачання», - додав Петро Порошенко.

Президент також висловив вдячність Французькій Республіці, яка допомагає Україні у вирішенні цієї проблеми. «Сподіваюсь і інші регіони надихнуться прикладом Маріуполя», - зазначив Петро Порошенко.

Зокрема, проект передбачає розробку Генерального плану по удосконаленню системи водопостачання та водовідведення міста Маріуполь.