портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведення відеоконференції Департаметом соціального захисту населення облдержадміністрації з директорами інтернатних закладів системи соціального захисту населення області

Опубліковано 20 березня 2020 року, 16:17 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

20 березня 2020 року Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації під головуванням директора Департаменту було проведено нараду в режимі відеоконференції з директорами будинків – інтернатів системи соціального захисту населення області з питання організації профілактичних, протиепідемічних і санітарно-гігієнічних заходів щодо протидії занесенню та поширенню коронавірусної хвороби.

Під час наради було розглянуто ряд питань, які спрямовані на безперебійну роботу закладів в умовах карантину та забезпечення якісного обслуговування мешканців в установах.

Кожний керівник закладу звітував про здійснені заходи та проведену роботу в закладі щодо профілактики коронавірусної хвороби серед мешканців та працівників закладу.

За інформацією директорів інтернатних установ станом на 20.03.2020 в закладах відсутні мешканці та працівники, які хворіють на коронавірус.