портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проєкт басейну «Н2О-Classic» у Краматорську може стати типовим для всієї країни

Опубліковано 16 березня 2021 року, 10:15

Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов перевірив будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу з басейнами «Н2О-Classic» у Краматорську сьогодні, 16 березня. 

Будівля призначається для спортивних змагань, тренувань спортсменів, а також для проведення фізкультурно-оздоровчих занять населення.  Тут будуть розташовані басейн розміром 25х16м та дитячий басейн 12х4 м.  Передбачена проєктом потужність -  75-80 відвідувачів та 72 глядачів залу басейну.

Замовником з будівництвом виступає Департамент капітального будівництва Донецької облдержадміністрації. 

«На цьому об’єкті оптимально збалансовано якість, вартість, функціонал та зовнішній вигляд. У майбутньому цей проєкт навіть можна буде розглядати як типовий для подальшої реалізації в інших областях України», - зазначив Олексій Чернишов.

Також міністр оглянув Льодову арену, розташовану поблизу. Цей «довгобуд» відкрили 5 березня, і відтепер арена стала домашнім майданчиком хокейного клубу «Краматорськ» та приймає відвідувачів.

Олексій Чернишов високо оцінив якість оглянутих об’єктів. Він окремо подякував голові Донецької облдержадміністрації Павлу Кириленку та директору департаменту капітального будівництва Юрію Винокурову за проведену роботу.

«Це класні об’єкти, це своєрідні символи змін на краще. Водночас ці комплекси стануть частиною великої антиалкогольної та антитютюнової кампанії, створюють умови для ведення здорового способу життя», - зазначив Олексій Чернишов.