портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Новгородському діє новостворений хаб «Український Нью-Йорк»

Опубліковано 06 квітня 2021 року, 12:04

Соціальний хаб «Український Нью-Йорк», відкритий завдяки спільним зусиллям обласної влади, місцевої громади та міжнародних організацій,  діє у Новгородському Торецької громади.

Сьогодні, 6 квітня, до нього  завітали голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, заступниця постійної представниці UNDP Ukraine/ ПРООН в Україні  Манал Фоуані та Голова Офісу УВКБ ООН у м.Слов’янськ Гіоргі Санікідзе. 

Новостворений хаб «Український Нью-Йорк» матиме три основні напрямки роботи. В освітньо-тренінговому центрі місцеві мешканці отримуватимуть гнучкі навички, знання з прав людини та розширюватимуть молодіжні ініціативи, в медіацентрі відбуватимуться навчання з інформаційної безпеки та гігієни, а в просторі емоційно-психологічної підтримки будуть створені умови для зустрічей із психологами, мистецької терапії та розвитку жіночого потенціалу.

Голова Донецької облдержадміністрації подякував пані Манал Фоуані,  пану Гіоргі Санікідзе, а також іншим  партнерам за підтримку цього проєкту. 

«Завжди приємно бачити, коли люди об’єднуються заради поліпшення власного міста, а особливо – коли це відбувається у невеликих населених пунктах. Дякую всім, хто долучився до розробки ідеї, її фінансування та втілення. Впевнений, що результати роботи хабу не забаряться», - зазначив Павло Кириленко.