портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Софіївці презентували відремонтований молодіжний центр

Опубліковано 17 грудня 2019 року, 16:40 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

17 грудня у с. Софіївка Костянтинівського району відбулась презентація відремонтованого молодіжного центру «Спалах». Це 111 молодіжний центр в області та 63 у рамках проєкту "Гідна країна для гідних людей". З обласного бюджету на придбання обладнання та меблів було виділено 300 тис. грн, а  369,47 тис. грн з коштів місцевого бюджету – на ремонтні роботи.

На захід завітали заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, в.о. голови Костянтинівської райдержадміністрації Олег Ісаков, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна. Софіївська молодь поспілкувалася з керівництвом району та області у неформальній обстановці. 

Як зазначила Юлія Костюніна, створення "Спалаху" – гарний поштовх для розвитку громади с. Софіївки Він допоможе розвитку села та молоді, яка тут проживає.

«Відкриття молодіжного центру «Спалах» передбачає місце, де молодь може безкоштовно, цікаво й змістовно провести час, проводити різноманітні тренінги, майстер-класи або лекції, вільно спілкуватись, займатися підготовкою до ЗНО, обговорювати проблемні питання, висловлювати свою думку та сміливі ідеї», – підкреслила Юлія Костюніна.

У молодіжному центрі плануються створити дитячий ігровий куточок, спортивний куточок, відкритий простір для проєктної роботи, творча майстерня для мистецького розвитку та конференц зал.