портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську пройшов обласний відкритий форум творчої та обдарованої молоді «ART-Ukraine»

Опубліковано 15 жовтня 2020 року, 12:46 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Відкритий форум творчої та обдарованої молоді «ART-Ukraine» пройшов у Святогірську.

Дев’ять митців з різних містечок Донецької області зустрілись разом для спільної мети – вшанувати героїчні подвиги українських військовослужбовців, бійців добровольчих батальйонів у ході російсько-української війни.

Художники відвідали три визначні для жителів Донеччини локації – с. Пришиб, де вшановано пам’ять льотчиків, які у 2014 році загинули у палаючому військовому літаку, гору Карачун у Слов’янську та с. Семенівка, з котрого почалось серйозне протистояння сил АТО та проросійських загарбників.

Впродовж трьох днів плідної роботи було створено понад 30 художніх робіт у техніках – акварель, акрил і пастель.

Дякуємо Зуєвій Наталії (м. Краматорськ), Черненко Вікторії (м. Краматорськ), Іщенко Христині (м. Бахмут), Кириловській Олені (м. Мирноград), Ремньову Олександру (м. Селидове), Прончакову Денису (м.Дружківка), Молчановій Тетяні та Новацькій Софії (мм. Краматорськ), Махітко Дмитру (м. Лиман), Кайдаш Катерині і Олені (смт. Мангуш).

Захід було організовано Управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно - патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації у співпраці з Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром.