портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську проведено базовий тренінг за Програмою «Молодіжний працівник»

Опубліковано 28 жовтня 2019 року, 16:32 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

25-27 жовтня у Святогірську за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації було проведено базовий тренінг за Програмою «Молодіжний працівник». Тренінг провели представники Донецького обласного дитячо-молодіжного центру та Платформи ініціатив «Теплиця».

Головною метою тренінгу боло формування у учасників основних теоретичних знань та практичних навичків для реалізації регіональної молодіжної політики.

Участь у заході взяли лідери та активісти громадських та благодійних організацій, які працюють з молоддю; державні службовці, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на місцевому та регіональному рівні ; працівники інших організацій, залучених до роботи з молоддю незалежно від форми власності.

Програма 3-денного базового тренінгу Програми «Молодіжний Працівник» складалося з 3-х навчальних модулів:

Модуль 1. Молодіжна політика і молодіжна робота.

Модуль 2. Громада і молодіжна робота в громаді.

Модуль 3. Компетенції молодіжного працівника.

Під час тренінгу учасники мали можливість обмінятися досвідом та знайти партнерів для реалізації спільних проектів в молодіжній сфері, а також презентувати роботу своїх організації

За результатами тренінгу 24 фахівца з впровадження молодіжної політики в Донецькій області отримають Свідоцтва встановленого зразка.