портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво-2021»: на Донеччині велику увагу буде приділено медичним закладам

Опубліковано 24 лютого 2021 року, 12:16

Донецька область має амбітні плани щодо реалізації проєктів в рамках президентської програми  «Велике будівництво-2021».  Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Інфраструктура». 

 Минулого року область стала  лідером програми «Велике будівництво»  та має намір втримати цей результат і у 2021-му.

«На 2021 рік більш амбітні плани. Понад 20 об’єктів соціальної інфраструктури. Велику увагу буде приділено об’єктам медичної інфраструктури, медичним закладам», - сказав Павло Кириленко. 

Нагадаємо, у 2020 році на Донеччині було капітально відремонтовано школи у Красногорівці, Селидовому, Сіверську, Нікольському та Желанному,  дитячі садочки відкрито у Бахмуті («Кріпиш», «Гусельки» та «Кульбабка»), Маріуполі («Юний моряк») та  у Краматорську («Зернятко»).   Щодо спортивних об’єктів, то у рамках проєкту «Велике будівництво» три з них були побудовані «з нуля» -  це стадіон у Волновасі,  спортивний комплекс та крите футбольне поле у Краматорську, ще два об’єкти реконструювали -  стадіони у Селидовому та Слов’янську.  Відновлюються та модернізуються  приймальні відділення в лікарнях Донецької області. Проведено ремонти низки автомобільних доріг та мостів.