портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: Мешканці Краматорська зможуть займатися спортом у належних умовах

Опубліковано 13 липня 2020 року, 17:37

Тривають роботи на будівництві спортивно-оздоровчого комплексу у Краматорську в рамках програми «Велике будівництво»,  що була ініційована президентом України Володимиром Зеленським.  Про це голова Донецької облдержадміністрації,  керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Коли об’єкт буде завершено, краматорці та мешканці прилеглих міст і сіл зможуть займатися спортом у належних умовах. Комплекс матиме футбольне поле із трибунами, майданчик для пляжного волейболу та легкоатлетичну доріжку.

Цьогоріч на об’єкт виділено 36,9 млн гривень, із яких 16,6 млн – кошти Державного фонду регіонального розвитку, а 20,3 млн – кошти місцевих бюджетів.

Генеральний підрядник – ТОВ «УБК №1» – планує, що вже цього року комплекс прийматиме перших відвідувачів.

Нагадаємо, у контексті національного проєкту «Велике будівництво» включено 5 стадіонів на території Донеччини: у Волновасі, Краматорську, Селидовому та Слов’янську. 14 травня в рамках програми Президента України, спрямованого на масштабну розбудову якісної інфраструктури, було відкрито перший у країні спортивний об’єкт – крите футбольне поле зі штучним покриттям у краматорському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького».