портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: У Бахмуті відкрили оновлений дитячий садочок

Опубліковано 01 вересня 2020 року, 14:40

Оновлений дитячий садочок № 49 «Кріпиш» відкрилися у Бахмуті після капітального ремонту, проведеного в рамках національної програми «Велике будівництво».

«Рада вітати вас з чудовим святом - Днем знань та новим днем народження вашого оновленого дитячого садочку!   Найкращі інвестиції - це інвестиції в наших дітей! Такий оновлений заклад - це не тільки гарні умови для розвитку дітей, це також гарні умови для роботи педагогічних працівників. Адже це дуже важливо, щоб держава підтримувала освітян. Висловлюю подяку міській владі -   Бахмутська ОТГ  тільки в цьому році відкриє 4 оновлених заклади дошкільної освіти. Три з них  входять до програми «Велике будівництво» -  сказала заступник голови Донецької облдержадміністрації  Юлія Костюніна на відкритті дитячого садочка «Кріпиш».

Донецька облдержадміністрація подарувала дитячому садку фортепіано Yamaha, телевізор, інтерактивну підлогу, світовий дощ та акустичну систему. 

Проєктна потужність дитсадку складає 200 дітей. У 2019-2020 навчальному році в закладі  дошкільної освіти перебувало 215 дітей у 10 групах (108% від потужності).  Генеральною підрядною організацією виступає ПП «Арпроектбуд».

«Велике будівництво» — національний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та такими соціально важливими об’єктами, як школи, дитячі садки та спортивні об’єкти.