портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Визначено кращих спортсменів та тренерів Донецької області у вересні 2019 року

Опубліковано 10 жовтня 2019 року, 16:36 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації щомісячно підбиває підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Згідно Положення, по закінченню вересня 2019 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю.

1) Олімпійські види спорту:

Кращий спортсмен – Бережна Аліна (у дівоцтві – Махиня), заслужений майстер спорту України з вільної боротьби, срібна призерка чемпіонату світу з жіночої боротьби.

Кращий тренер – Веремієнко Олександр Миколайович, заслужений тренер України з вільної боротьби, особистий тренер Аліни Бережної.

2) Неолімпійські види спорту:

Кращий спортсмен – Грищенко Каміла, кандидат у майстри спорту України з шахів, чемпіонка світу з шахів серед дівчат до 18 років (бліц), переможниця командного чемпіонату світу з шахів серед школярів.

Кращий тренер – Корницький Андрій Миколайович, тренер-викладач Донецького обласного шахового клубу ім. О.Момота, особистий тренер Каміли Грищенко.

3) Види спорту серед осіб з інвалідністю:

Кращий спортсмен – Трусов Андрій, майстер спорту України міжнародного класу з плавання, переможець, срібний та бронзовий призер чемпіонату світу з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, рекордсмен світу.

 Кращий тренер – Казначеєва Світлана Михайлівна, заслужений тренер України з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, особистий тренер Андрія Трусова.