портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Завершено ремонт ділянки дороги, що з’єднує три прифронтові населенні пункти на Донеччині із зовнішнім світом

Опубліковано 14 серпня 2020 року, 09:46

Завершено ремонт ділянки дороги, що з’єднує прифронтові населенні пункти Гладосово, Травневе та Семигіря та сполучає ці прифронтові селища із зовнішнім світом.

Нагадаємо, що у липні мешканці Бахмутського району під час зустрічі з головою Донецької облдержадміністрації,  керівником обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Кириленко порушили проблему щодо укріплення важливої для трьох прифронтових селищ  дороги. Йшлося про необхідність завершення її підсипки шлаком.

Цю дорогу насипали просто посеред поля - з урахуванням бойової обстановки і в обхід місць, які прострілюються російськими терористичними формуваннями. Частково дорогу відсипали. Але залишилося трохи більше 60 метрів, на які бракувало матеріалу. Вирішити питання силами бюджету було неможливо, тому що дорога не перебуває на жодному балансі. 

За дорученням голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка це питання пропрацювали, знайшли підприємство, яке допомогло  із наданням необхідного шлаку для завершення робіт. Шлак було доправлено на місце. 

Наразі роботи завершено, майже всі дільниці дороги, яка розпочинається від Семигіря до Травневого, знаходиться в задовільному стані. Залишилось підсипати невелику ділянку дрібною фракцією для зручності автомобільному транспорту.