портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Завершується будівництво корпусу відділення фізичної та реабілітаційної медицини на території госпіталю у Святогірську

Опубліковано 25 травня 2021 року, 16:40

Завершується будівництво корпусу відділення фізичної та реабілітаційної медицини  на території  КНП «Обласний госпіталь для ветеранів війни м. Святогірська», яке відбувається у рамках президентського проєкту «Велике будівництво». 

Як зазначив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Володимир Колесник,  актуальним і одним із пріоритетних напрямків діяльності медичних працівників залишаються медична, фізична та психологічна реабілітація учасників АТО/ООС.  Для повного відновлення та повернення учасників бойових дій до повноцінного громадського життя потрібна професійна допомога реабілітологів, масажистів та психоаналітиків.  Відділення фізичної та медичної реабілітації будується з метою комплексного надання послуг з реабілітації за кошти обласного бюджету. 

У 2020 році, відповідно до проєкту, для відділення фізичної та реабілітаційної медицини проведено закупівлю медичного та технологічного обладнання на загальну суму 34,2 млн грн.

«Станом на сьогодні будівельні роботи майже закінчені, відбуваються пусконалагоджувальні роботи по обладнанню та підведення комунікацій», - зазначив Володимир Колесник.