портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційні повідомлення

До уваги підприємств аграрної галузі!

 18-а Національна виставка агротехнологій «Агропром-2019»

Інформуємо, що у період з 27 лютого по 01 березня 2019 року у м. Дніпро проходитиме 18-а Національна виставка агротехнологій «Агропром-2019».

На виставці будуть представлені українські компанії, що крокують у ногу з часом, пропонують ринку нові технології та допомагають підвищити ефективність виробництв і мінімізувати витратну частину в сільськогосподарських роботах. Очікується, що у заході приймуть участь близько 200 компаній, планується майже 4000 відвідувачів.

Учасники отримають можливість ознайомитеся з альтернативними джерелами енергії для опалення приміщень або сушки зерна, ефективними рішеннями щодо підвищення щільності сінажу, економією рідких органічних добрив за допомогою сучасних технологій, інноваційними рішеннями для обробки ґрунту й багатьом іншим.

В рамках виставки будуть проведені щорічні науково-практичні заходи.

Загальні умови участі та спеціалізація заходу наведені у додатку.


XII спеціалізована виставка «АгроТехніка-2019»

Інформуємо, що у період з 05 по 07 березня 2019 року у м. Львів (приміщення «Арена Львів») проходитиме XII спеціалізована виставка «АгроТехніка-2019».

До участі запрошуються виробники сільгосппродукції, представники фермерських господарств, сільгосппідприємств, агрофірм, торговельних організацій, підприємств харчової та переробної промисловості, а також власників дачних та присадибних ділянок. Протягом виставки відвідачі отримають сучасну інформацію про стан сільськогосподарського ринку, ознайомляться з новими продуктами та технологіями, а також налагодять контакти, порівняють та об’єктивно оцінять пропозиції аграрного комплексу.

Напрями виставки:

Сільськогосподарська техніка;

Обладнання для тваринництва та переробки біомаси;

Засоби захисту рослин;

Добрива;

Корми та вітамінно-мінеральні добавки;

Сучасні технології та проекти у сільському господарстві;

Насіння, саджанці, квіти та інша сільгосппродукція.

В рамках заходу буде проведено конференцію на тему: «Як стати успішним фермером», планується розглянути питання щодо ролі фермерства в економіці України, фінансової підтримки аграрного сектору економіки у 2019 році, земельних правовідносин тощо.

Бажаючим прийняти участь у виставці необхідно заповнити заявку у додатку.  

 

Відділ інноваційного розвитку і маркетингу територій

департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку 

та зовнішніх відносин облдержадміністрації

До уваги представників бізнесу!

Нагадуємо про продовження дії «Програми Федерального міністерства економіки та енергетики з підготовки управлінських кадрів – Fit for Partnership with Germany» (далі – Програма), яка реалізується Німецьким Товариством Міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ. У 2019 році Програмою передбачено підготовку управлінських кадрів за наступними форматами:

1. Економічна кооперація (без галузевої специфіки).

2. Економічна кооперація в сфері енергоефективності в промисловості.

3. Industry 4.0.

4. Економічна кооперація в секторі охорони здоров’я.

5. Економічна кооперація в сфері сільського господарства.

Починаючи з 2019 року започатковується новий формат Програми – «Економічна кооперація з фокусом на Індустрію 4.0». Запрошуються до участі управлінці середньої і вищої ланки підприємств та підприємці, які займаються дослідженнями та розробками новітніх технологій, інноваційних стартапів, IT Індустрію 4.0.

Пріоритетні напрями співробітництва - дигіталізація підприємств і виробництва (Digital factory, Smart Manufacturing), роботизація на виробництві та в сфері послуг, промислова автоматизація, адитивне виробництво (3D-друк), нові матеріали, масова кастомізація, безпілотний транспорт, смарт фармінг, смарт енергоефективність, технології зберігання та передачі даних, інтернет речей і послуг, комунікації та зв’язок, Big Data, блокчейн, робота з інформацією, штучний інтелект.

Термін прийому заявок для участі у Програмі за напрямом Industry 4.0 завершується  21 січня 2019 року.

За більш детальною інформацією та з метою реєстрації просимо звертатись за тел. 050 734 82 80 та на електронну адресу: [email protected] із тематичною позначкою «Програма GIZ».

Відділ інноваційного розвитку і маркетингу територій

департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку 

та зовнішніх відносин облдержадміністрації