портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

1 серпня 2014 року - День звільнення Красногорівки від російської окупації

Опубліковано 01 серпня 2023 року, 08:01

1 серпня м. Красногорівка відзначає дев’яту річницю звільнення від військових формувань, підконтрольних російській федерації. Завдяки ретельно спланованій операції за участі 20-го батальйону територіальної оборони, 51-ї та 93-ї механізованих бригад, бійців «Правого сектору» та батальйону «Донбас» місто повернулося під контроль української влади.

У визволене від російського агресора місто повернулося мирне і повноцінне життя. Відновилися можливості для активної інтеграції жителів у загальноукраїнський культурний, інформаційний, економічний простір.

Красногорівка була і залишається одним з ключових пунктів нашої оборони.

В червні українським військовим вдалося заволодіти кількома позиціями під Красногорівкою. Ці території були під окупацією з 2014 року. Військовослужбовці Збройних сил вже здійснили розмінування певних ділянок. Вони покращили тактичне положення ЗСУ.

Ворог не припиняє підступних обстрілів позицій української армії. Боротьба за звільнення нашої території від російських окупантів та відновлення територіальної цілісності, свободи та незалежності України триває.