портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

130 фахівців взяли участь у семінарі щодо надання послуг пільговим категоріям населення

Опубліковано 08 лютого 2024 року, 17:36

Про ідентифікацію пенсіонерів, які є внутрішньо переміщеними особами говорили 8 лютого на семінарі із представниками військових адміністрацій населених пунктів, райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, виконавчих органів сільських, селищних, міських рад в рамках традиційних заходів на виконання доручення голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації щодо організації інформування в умовах воєнного стану. 

Під час проведення заходу були висвітлені питання взаємодії військових адміністрацій населених пунктів Донецької області з обласною та  районними державними адміністраціями, про основні положення Закону України «Про адміністративну процедуру», про надання послуг учасникам бойових дій, про проблемні питання державної реєстрації прав у сфері нерухомості.

Семінар організовано та проведено управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації спільно з Головним управлінням пенсійного фонду України в Донецькій області, управлінням кадрового забезпечення та з питань нагород облдержадміністрації, юридичним управлінням облдержадміністрації, Донецьким обласним центром зайнятості та Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції. Всього у заході взяли участь понад 130 фахівців різних напрямів.

Під час семінару учасники отримали нові навички, знання та взяли активну участь в обговоренні доповідей та презентацій і висловили свої побажання щодо тематики подальших зустрічей. За результатами семінару учасникам направлені інформаційні матеріали для подальшого використання в роботі.

За інформацією управління із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Донецької облдержадміністрації