портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

156 дітей з лінії зіткнення направились на відпочинок до Херсонської області

Опубліковано 21 серпня 2018 року, 14:15

На запрошення Херсонської обласної державної адміністрації 156 дітей з лінії зіткнення направились на відпочинок до дитячого оздоровчого табору ім. Ю. Гагаріна.

На півдні Херсонської області, в м. Скадовську на узбережжі мілководної Джарилгачської затоки знаходиться дитячий оздоровчий табір ім. Ю. Гагаріна.

Мілководна затока добре прогрівається сонячним промінням і має чудові цілющі властивості.

Повітряні, сонячні ванни, морське купання стимулюють роботу органів дихання, серцево-судинної системи, зміцнюють м’язи, сприяють стабілізації кров’яного тиску, зникненню головного болю. Такі процедури загартовують організм дітей, роблять його несприятливим до застудних та інфекційних захворювань.

На дітей чекають спортивні, ігрові майданчики, ігрові приставки у відео залі, перегляд телевізійних програм, майстерня «Власними руками», цікаві розважальні, оригінальні та інтелектуальні програми, дискотеки, участь у масових заходах, які проходять на території Скадовського району.

На пляжі діти перебуватимуть 5 годин: 3 години до обіду, 2 – години після обіду за обов’язковою участю інструктора з фізичної культури та плавання.

Зміна триватиме 10 днів 3 20.08 по 30.08.2018 року.

Департамент сім'ї, молоді та спорту Донецької ОДА