портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

185 домогосподарств Донеччини отримають допомогу від УВКБ ООН у відновленні та ремонті пошкоджених будинків

Опубліковано 29 травня 2020 року, 11:41

УВКБ ООН надасть допомогу 185 домогосподарствам Донеччини у відновленні та ремонті пошкоджених будинків на території в рамках програми «Житло», яку реалізує Норвезька рада у справах біженців. Попередньо планувалося, що у нинішньому році силами організації буде відремонтовано 300 будинків, але пандемія внесла свої корективи. 

Про це та інші гуманітарні програми, спрямовані на допомогу людям Донеччини, говорили сьогодні на зустрічі голови Донецької ОДА Павла Кириленка з заступницею Голови Представництва Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні пані Ноель Калхун.

Очільник області подякував УВКБ ООН за всебічну підтримку області у справі протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції, друк інформаційних матеріалів, допомогу лікарням, забезпечення населення засобами індивідуального захисту та дезинфікуючими засобами.

Також під час зустрічі обговорили питання можливості відновлення електропостачання селища Опитне: усі необхідні ресурси на це в області є, за потреби надати допомогу готова й УВКБ, втім, питання підтвердження режиму тиші поки що залишається відкритим.