портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

22 рятувальники Донеччини отримали нагороди за сміливість та професіоналізм

Опубліковано 12 червня 2024 року, 18:57

Під час робочого візиту на Донеччину тимчасово виконуючий обов’язки Голови ДСНС України Андрій Даник відзначив особовий склад Головного управління.

Зокрема, 22 рятувальники Донеччини отримали державні та відомчі нагороди за проявлену мужність, сміливість під час виконання службових завдань, високий професіоналізм і самовідданість рятувальній справі.

Надзвичайники отримали відзнаки Президента України «За оборону України», а також відомчі нагрудні знаки «Знак Пошани» та «За відвагу в надзвичайній ситуації». Також двом рятувальникам Донецького гарнізону було вручено посвідчення «Ветеран війни – учасник бойових дій».

Андрій Даник подякував рятувальникам, які наразі працюють у надскладних умовах, щодня ліквідовують пожежі, наслідки ворожих обстрілів, доправляють гуманітарну допомогу та воду на деокуповані території, відновлюють критичну інфраструктуру.

«Дякую всім рятувальникам, які у різних регіонах України сміливо та професійно виконують свою роботу заради найціннішого – збереження життя людей», – зазначив він.

Поспілкувавшись з надзвичайниками, т.в.о. Голови також відвідав декілька підрозділів ДСНС, ознайомився з їх матеріально-технічним забезпеченням та умовами проходження служби.

За інформацією ГУ ДСНС у Донецькій області