портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

24 команди з Донеччини зареєструвались на змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Опубліковано 24 жовтня 2024 року, 19:41

Розпочався шкільний етап та реєстрація команд і гравців фізкультурно-оздоровчих заходів та змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» сезону 2024/2025 серед учнів закладів загальної освіти на платформі scl.gov.ua.

Від Донецької області до участі у змаганнях вже зареєструвалось 24 команди з 11 громад. Ці команди змагатимуться у 6 видах спорту. 

Про це під час засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення змагань повідомив заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Бойко. Засідання пройшло під головуванням Міністра молоді та спорту України Матвія Бідного.

Члени оргкомітету обговорили алгоритми підготовки змагань на всіх етапах, включно з початковими, регіональними та фінальними турами. Особливу увагу приділили основним критеріям, які повинні бути враховані під час проведення змагань. Серед них -  безпека учасників, відповідність спортивних споруд нормативам й забезпечення всіх необхідних ресурсів для успішного проведення заходу.

«У зв’язку із запровадженням в Україні воєнного стану, проведенням активних бойових дій на території Донецької області на даний час на території Донеччини заборонено проведення спортивних заходів. Враховуючи ці об’єктивні причини, змагання будуть проводитися у більш безпечних регіонах України. Наразі триває реєстрація команд учасниць з видів спорту на сайті Пліч-о-пліч. Після завершення реєстрації, залежно від кількості зареєстрованих закладів з видів спорту, буде визначено можливість проведення змагань на відповідних етапах», - зазначив Ігор Бойко.

Організаційний комітет продовжує активну роботу над підготовкою до проведення змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», що стане важливою подією для шкільного спорту України.