портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

381 нагороду вибороли спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку року

Опубліковано 22 вересня 2022 року, 12:12 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

381 нагороду вибороли спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2022 року, з них 10 – минулого тижня, з 12 по 18 вересня. У річній скарбничці області:  176 золотих, 130 срібних, 75 бронзових медалей. Про це повідомляє Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Олімпійці здобули 215 нагород, неолімпійці – 140 нагород, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 26 нагород.

Протягом тижня, з 12 по 18 вересня поточного року, представники Донеччини вибороли 10 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 8 золотих, 1 срібна та 1 бронзова. Визначні результати атлети показали в декількох видах спорту.

Велосипедний спорт

Анатолій Будяк, який представляє Лиманську громаду, став срібним призером в індивідуальній гонці на міжнародних рейтингових змаганнях з велоспорту «81°Coppa Ciuffenna 94°Coppa Antica», що відбулися 13 вересня в Італії.

Дзюдо

Вдалими видалися минулі вихідні для дзюдоїсток Донеччини, які представляють місто Слов’янськ та виступають у віковій категорії до 18 років.

Тетяна Соцька виборола «золото» у Німеччині на чемпіонаті Баден-Вюртембергу у ваговій категорії 78 кг.

Ганна Зайцева стала переможницею національного турніру в польському місті Познань, а Ганна Савенко в німецькому Абенсберзі отримала бронзову медаль. Обидві спортсменки виступають у ваговій категорії 63 кг.

Легка атлетика

Представниця Дружківської громади Валерія Зіненко з особистим рекордом здобула перемогу серед жінок на легкоатлетичному півмарафоні, що відбувся 17 вересня в чеському місті Усті-над-Лабою.

Триатлон

Маргарита Крилова, яка представляє місто Слов’янськ, стала переможницею жіночих змагань відкритого чемпіонату Сербії з триатлону, який прийняв Белград 18 вересня.

Бодібілдинг

Представник Мирнограду Роман Губрій переміг у категорії класик фізик до 175 см на міжнародних змаганнях з бодібілдингу «Arnold Classic Europe», що проходили в іспанській Севільї з 16 по 19 вересня.

Інваспорт. Шахи та плавання

Гідно виступили на міжнародному рівні й спортсмени Донеччини з інвалідністю, представники міста Маріуполь.

Тетяна Бакланова була кращою у бліц-шахах на чемпіонаті світу серед спортсменок з порушеннями слуху в столиці Польщі Варшаві.

Олександр Комаров, плавець з ураженням опорно-рухового апарату, двічі став переможцем відкритих змагань у місті Санкт-Файт-ан-дер-Глан (Австрія), що відбулися 17 вересня – на дистанціях 50 м та 100 м вільним стилем.

За матеріалами  Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Інші новини за темою