портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

468 нагород здобули спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку року, із них 16 – минулого тижня

Опубліковано 02 листопада 2022 року, 20:34

У річній скарбничці області:  228 золотих,  153 срібних,   87 бронзових медалей. Олімпійці здобули 251 нагороду, неолімпійці – 158, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 59, повідомляє управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Протягом тижня, з 24 по 30 жовтня поточного року, представники Донеччини вибороли 16 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 8 золотих, 4 срібних та 4 бронзові. Визначні результати атлети показали в трьох видах спорту.

Важка атлетика

На чемпіонаті Європи з важкої атлетики в албанському Дурресі 6 медалей здобули спортсмени з міста Вугледар. Євген Бурбала у ваговій категорії понад 109 кг серед юніорів до 20 років став володарем «золота» у вправі поштовх, «бронзи» у вправі ривок і «срібла» за сумою двоборства. Кристина Бородіна відзначилася трьома срібними нагородами у ваговій категорії понад 87 кг серед жінок до 23 років: у вправах ривок, поштовх і в сумі двоборства.

Дзюдо

За підсумками національного чемпіонату Польщі з дзюдо серед дівчат, що відбувся 29-30 жовтня, золоту медаль у ваговій категорії 63 кг виборола Ганна Зайцева зі Слов’янська. Танці на візках (Інваспорт)

Представники Слов’янська здобули 9 медалей чемпіонату Європи зі спортивних танців на візках, місцем проведення якого з 28 по 30 жовтня стала столиця Чехії Прага. Сніжана Кернична і Володимир Керничний вибороли по три «золота» у класі 1 в програмах «Duo Freestyle», «Duo Standart» та «Duo Latina». Сніжана Кернична та Ігор Боженко отримали по «бронзі» у програмі «Сombi Freestyle», також третьою Сніжана була в індивідуальних жіночих змаганнях програми «Freestyle».