портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

5 грудня на базі ПАТ «Укртелеком» відбулась Всеукраїнська селекторна нарада Міністерства соціальної політики України

Опубліковано 06 грудня 2018 року, 17:45 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

Представники Донецької обласної міжвідомчої комісії з питань підготовки та проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році,  5 грудня  прийняли участь у Всеукраїнській селекторній нараді Міністерства соціальної політики України під головуванням заступника міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції О. Чуркіної, яка відбулась на базі ПАТ «Укртелеком». В селекторній нараді прийняли участь представники Міністерства інфраструктури України та центрального міжвідомчого штабу з оздоровлення та відпочинку дітей.

На нараді були обговорені питання:

використання виділених коштів, та забезпечення житом дітей-сиріт, осіб з їх числа;

організація оздоровчої кампанії у 2018 році.

Олександра Чуркіна доповіла про стан використання коштів Субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних та заслухала керівництво обласних державних адміністрації з питань використання Субвенції.

Директор Департаменту захисту прав дітей та усиновлення Міністерства соціальної політики України Р. Колбаса підвів підсумки роботи в сфері оздоровлення та відпочинку та визначив пріоритетні завдання на наступний рік, серед яких:

збереження мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку;

безпека перебування дітей у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку;

забезпечення відпочиваючих якісними оздоровчими послугами, і в першу чергу харчуванням, медичним обслуговуванням, лікарськими засобами, належними умовами проживання дітей.

Представники Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Міністерства надзвичайних ситуацій України, Державної служби України з питань праці доповіли про стан справ в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку України та наголосили на обов’язковому дотриманні керівництвом закладів санітарного законодавства України та вимог діючого законодавства щодо безпечного перебування дітей під час оздоровчої кампанії.

Директор ДП УДЦ «Молода гвардія» Едуард  Лебединський доповів про вжиті керівництвом закладу заходи щодо безпечності перебування дітей під час воєнного стану в Одеській області, та запевнив що діти забезпечені всіма необхідними умовами для безпечного та якісного оздоровлення під час оздоровлення.

Наприкінці наради Олександра Чуркіна наголосила на тому, що підготовка та проведення оздоровчої кампанії 2019 року пройде на належному рівні.

Довідки за тел. департаменту сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації  (06264) 7-02-32.