портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

70 дітей Донеччини в рамках Меморандуму про співпрацю між Івано-Франківською та Донецькою областями направились на оздоровлення до Івано-Франківської області

Опубліковано 13 січня 2020 року, 17:55 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Відповідно до Меморандуму про співпрацю між Івано-Франківською та Донецькою областями у рамках реалізації програми «Змінимо країну разом» Івано-Франківською обласною державною адміністрацією виділено 140 безкоштовних путівок для оздоровлення дітей нашої області на дві зимові зміни в обласному закладі оздоровлення та відпочинку «Карпатські мрії» Івано-Франківської обласної ради.

09 січня 2020 року направлено 70 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та  проживають у населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення, на І оздоровчу зміну до обласного закладу оздоровлення та відпочинку «Карпатські мрії» Івано-Франківської обласної ради. Зміна триватиме 21 день (з 11.01 по 31.01.2020).

На дітей чекає насичена програма: катання на лижах, санчатах та ковзанках, спортивні розваги, майстер-класи, ігри, квести.  Заплановано екскурсії до міст Буковель, Яремче. Діти відвідають Карпатський національний парк.

Перевезення дітей до зазначеного закладу здійснено за маршрутом Бахмут – Львів – Яремче. Під час екскурсії по Львову діти ознайомились з історичними пам’ятками Львівщини. Після екскурсії діти завітали до Львівської обласної державної адміністрації, де їх зустріли заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко, керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та облради, а також голова та заступник громадської ради при Львівській облдержадміністрації Андрій Балюбаш і Василь Ільків та привітали дітей з Різдвяними святами. Крім привітань, діти отримали пам’ятні подарунки. 

Висловлюємо слова подяки Івано-Франківській обласній адміністрації, Львівській  обласній адміністрації, Львівській обласній раді та громадській раді при Львівській облдержадміністрації за надану можливість в оздоровленні дітей Донецької області та ознайомленні з культурними надбаннями Львівщини. Це свідчить про небайдужість, доброту та надію на кращі часи та значний внесок у зміцнення дружніх відносин між регіонами України.

Сподіваємось, що діти отримають безліч яскравих емоцій та знайдуть нових друзів!